Bekijk het volledige profiel van Nita Dekker en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Nita Dekker heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

De kleuterklassen waren los va...

De kleuterklassen waren los van de rest van de basisschool. Het schooltuintje lag naast de kleuterklassen. 100m verderop waren klassen 1 t/m6. Hiertussen lag het schoolplein, wat wij deelden met De Poolster, aan de achterzijde van het gebouw zat de openbare school De Meander. Tegenover de school lag een grasveld, waar jaren een bord stond dat dit voor bebouwing was bestemd, Hier staan nu inderdaad wat gebouwen. Het gehele gebouw van deze 3 scholen zijn verdwenen. Deze noodgebouwen hebben er een flink aantal jaren gestaan. Nu staat er al een aantal jaren een paar rijen met woningen.

2015, Nita Dekker

Leuke tijd gehad. 1e jaar v...

Leuke tijd gehad. 1e jaar veel opgetrokken met bekenden van de Regenboogschool o.a. Samantha Wortelboer 2e jaar veel opgetrokken met mijn beste vriendin Antoinette Zwart-Veuger. Later een leuke hechte kliek met o.a. Jeffrey Meester en Danny Janssen.

2007, Nita Dekker

Logistieke richting gevolgd. ...

Logistieke richting gevolgd. Vooral veel jongens in de klas. O.a. 2x Dennis, Roy Mckay, Krijthe, Rene Turk Ook met Mirella en Kelly heb ik het wel gezellig gehad. Eeder trok ik veel op met Petra en Hermien Pitlo. Erg goed afgerond deze school!

2007, Nita Dekker
?