Bekijk het volledige profiel van Nisha Hohmarow en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nisha Hohmarow heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

OS Mulo Pardise. Ik ging in de...

OS Mulo Pardise. Ik ging in de eertse 2 jaren vaak om met de 3 zusjes Gam,Vallerie en Fayette. Het laatste jaar ging ik vaak om met Sherien Khodabuks en Arti Bholanath.Mijn lievelings leraren waren juf Overeem en meester Chatta.

2011, Nisha Hohmarow

Deze school heb ik in 2 en een...

Deze school heb ik in 2 en een half jaar afgerond.Ik ging deze hele schoolperiode om met Necla ( dame van turks afkomst) en Urma (dame van Surinaams afkomst). Al onze werkstukken en presentaties die in groepjes gedaan moest worden deed ik altijd samen met hun.Opvallend was ook dat van de 28 studenten uit onze klas wij drietjes de eerste afgestudeerden waren. Ik deed de avondopleiding.Woensdag- avond en zaterdag de hele dag school. Overdag werkte ik fulltime als lerares op een basisschool in Amsterdam.

2011, Nisha Hohmarow

Ik heb 4 jaren gedaan over dez...

Ik heb 4 jaren gedaan over deze school. De eerste 2 jaren AVF (algemeen vormende Fase). Ik ging heel vaak om om mijn beste vriendin Rosita Noersalim. Wij waren onafscheidelijk van elkaar. Met Shakila Bodha en Bharti kon ik ook altijd gieren en brullen.De meest opvallende docent was meester Wijnhard. Ik vond hem altijd bijzonder in positieve zin. Juffrouw Brunnings was ook een toffe. Was altijd gieren met haar.In de laatste 2 jaren ging ik ook heel veel om met Ashna Punwasi en Jenny Revales.Dan was er nog een klasgenoot genaamd Peggy die heel zoet kon lachen.Twee opvallend mooie meiden waren Els en Fabiola.Ook hier geen schoolliefde voor mij.

2011, Nisha Hohmarow
?