Bekijk het volledige profiel van Ninon Vis en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Ninon Vis heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Coornhertlyceum was destijds i...

Coornhertlyceum was destijds in Haarlem gevestigd in Oosterhout, een buitenplaats aan het Spaarne. In deze periode werd de nieuwe lokatie, Eindenhout, in Heemstede gebouwd. Ik zat in 1b,2b,3b,4A1, 5A1 en 6A1. Wij waren de laatste lichting op Oosterhout in 1956. Vanwege het bijhouden van een dagboek zijn mij alle namen van de leraren plus vrijwel alle namen van klasgenoten bekend. Herinneringen te veel om hier op te noemen. Ik heb nog met vijf vriendinnen uit deze tijd regelmatig contact.

2012, Ninon Vis

Onderwijzers/onderwijzeressen:...

Onderwijzers/onderwijzeressen: juf Wagenborg, juf Wildschut, de heren Bakker, Oldenhave, Kikkert (schoolhoofd) Klasgenoten o.a.: Iris van 't Hof Annelon ten Pas, Heleen de la Hayze, Etha Schol, Lydi v.d. berg, Truus Sluiter, Eric Herfst, Sevus v.d.kerkhoff, Herbert Frijns, Peter Muusze. Oorlogsherinneringen: gaarkeuken in de gymzaal, bom vlak achter de school, kachelvrij, Canadeze soldaten in de school. Diversen: rode goed-werk stempels.Linoleum snedes maken. Speelkwartier achter de school in een weilandje. Lopend naar het kikkerbad in Groenendaal. Schooltandarts. Schoolmelk uit flesjes met een rietje enz.

2012, Ninon Vis
?