Bekijk het volledige profiel van Nino Nien en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nino Nien heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Het schoolgebouw van de Nutssc...

Het schoolgebouw van de Nutsschool West staat er nog steeds en dat laat mij wel zien dat er iets bijzonders aan was. Het ziet er nu wel uit als een schooltje in voormalig Joegoslavie dat ze finaal aan gort geschoten hebben, maar dat maakt niet uit. Ik wil het eigenlijk goed maken met ene Alexandra, die ik vreselijk bejegend heb in de derde of vierde klas van de lagere school. Zijzelf voelde aan dat ik eigenlijk geen vreselijke vent was, maar dat ik meeliep met de andere pestkoppen, misschien omdat ze zich niet verdedigde en ik daar niet tegen kon. Ikzelf had overigens weinig vrienden op deze school, omdat ik me niet echt lekker voelde op school en ik me verveelde met de veel andere jongens. Nu pas kan ik de dingen beter duiden en zou ik het ook leuk vinden oude klasgenoten weer eens terug te zien, zoals Alexandra.

2008, Nino Nien

Dit was mijn derde en definiti...

Dit was mijn derde en definitieve school. Ik deed eindexamen HAVO in mei 1985. De leraren die de meeste indruk op mij maakten waren: Cooman (dreaded to this day for his medieval approach of teaching), Tilmans, die Frankrijk in de school bracht en Rob Koers, die de Koude Oorlog wel heel koud maakte soms.... Van de leerlingen kan ik me nog wel veel mensen van de eindexamenfoto uit 1985 herinneren zoals Claudia Gonser en Rolf van Steenbergen. Ik heb mezelf overigens niet gezien op die foto, misschien was ik net buiten het kader.

2007, Nino Nien

Ik heb, na het Velde College, ...

Ik heb, na het Velde College, op deze HAVO gezeten. De meest populaire leraar was de leraar Duits, dhr. Wil Vrijhoeven. Hij bracht de echte BRD-sfeer de klas in en hij kon fantastisch geanimeerd vertellen. Ik zie hem heel af en toe nog eens. Van de leerlingen kan ik me alleen Madda Montis nog van naam herinneren.

2007, Nino Nien
?