Nino de Boer

Kent 1 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nino de Boer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nino de Boer heeft 6 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb niet zo veel herinneringen aan deze school.

  Ik heb niet zo veel herinneringen aan deze school. Werkte meer aan de schoolkrant dan dat ik de lessen volgde. Vrienden waren Egon Snelders en Maarten Theeuwkens. Kreeg altijd een voldoende van mevrouw Hamer van Nederlands, ook als ik de lessen niet volgde. Schoolcafe Sancho (was zo donker dat je altijd eerst 3 minuten in de ingang moest blijven staan om aan het licht te wennen)Dat was het natuurlijk helemaal. Veel Beerenburg gedronken en veel gespijbeld.

  Jan Hendrik Tromp Meester L..., 1972

  Vriendjes waren Deni Molle, Martin Krieger en Jan Verhoeks.

  Vriendjes waren Deni Molle, Martin Krieger en Jan Verhoeks.Ik kan mij nog een sportleraar (oud leger-instructeur)herinneren die ons lesgaf alsof wij in de mariniers opleiding zaten. Schoolzwemmen in zwembad Oditz waar je heel makkelijk over het muurtje de meiden kon bekijken om daar vervolgens altijd weer bij betrapt te worden. Was niet echt een leuke school.

  Gemeentelijke Mavo, 1968

  Heb maar een jaar op deze school gezeten, daarna werd ik er afgestuurd door meneer Zuiderveld.

  Heb maar een jaar op deze school gezeten, daarna werd ik er afgestuurd door meneer Zuiderveld. Stond soms 6 x per dag op de gang.Zat in de klas met o.a. Willem Blom, Janet Bellis, Hans Draaijer, Hans Snel. Winfried van de Brink, Karin Deen. Herinner mij nog goed dhr.Maas die vreselijk strafwerk kon uitdelen om er dan vervolgens naar 3 maanden pas naar te vragen of je het al af had. Ik dacht natuurlijk dat hij dit allang vergeten was. Stiekem roken op het schoolplein.(de brugklas mocht dit nog niet).

  scholengemeenschap godelinde, 1967

  ?