Bekijk het volledige profiel van Nini Schuurman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nini Schuurman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

MEAO logistiek, ik stroomde in...

MEAO logistiek, ik stroomde in de 2e klas in. Totaal 5 meiden op een groep van ± 25 man ofzo. Ben benieuwd of de croissanterie plannen van Kirsten en Chantal nog doorgezet zijn. Verder zaten David, Richard, Ferry, Ferry en Vincent bij me in de klas. Midweekje Londen staat me nog bij.

2004, Nini Schuurman

Pannekoeken eten, mijn moeder ...

Pannekoeken eten, mijn moeder en de moeder van Niels Peelen als kok verkleed. Ik kan me ook een feest herinneren waarin we allemaal verkleed waren ik zat o.a. in de groep bij Simone, Ragna, Linda

2004, Nini Schuurman

Leuk om die bekende namen te l...

Leuk om die bekende namen te lezen. Ik zat in dezelfde klas als David Claassen andere namen waren Annemarieke, Monique, Patrick, Ingeborg. Afgelopen jaar heeft "meester" Gelderman afscheid genomen en geniet nu van een welverdiend pensioen. Het was lang geleden dat ik in de school was geweest en heel leuk om alle leraren weer te zien. meneer Kamps, Gemma, Karoline etc etc. Ik ben na de Vitavera naar het Duno College gegaan en daarna de Meao in Velp na 2 jaar in Arnhem (studie en wonen)weer beland in Heelsum om vervolgens weer in Renkum te gaan wonen. En ben inmiddels getrouwd.

2004, Nini Schuurman
?