Bekijk het volledige profiel van Nineke deVries en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Nineke deVries heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

In klas 3 en 4 een vast clubje...

In klas 3 en 4 een vast clubje met o.a. Ruud (Botje) Berenschot, Rene v.d. Horst, Ans Mulder, Hans Plattel. Veel medeklastgenoten uit Loenen en Klarenbeek die elke dag op de fiets heen en weer moesten en ik hoefde 'maar' naar Ugchelen. Soms zie je nog bekende gezichten in Apeldoorn rondlopen, maar aanspreken durf je dan ook weer niet. Misschien dat er op deze wijze weer wat kontakten hersteld worden; al is het alleen maar om te weten hoe het gaat met de oudklasgenoten en wat er van ze terecht is gekomen. Periode op de deze school is best vormend geweest.

2004, Nineke deVries

Juffrouw Suasso(??), een hele ...

Juffrouw Suasso(??), een hele lieve juf. Rond Sinterklaas werd er in de hal altijd een prachtige Sinterklaasstilleven gemaakt; die herinner ik me nog! De kleuterschooltijd heb ik bij mijn eigen dochter weer mogen mee beleven en was erg leuk.

2004, Nineke deVries

Ja, wie kende haar niet: juffr...

Ja, wie kende haar niet: juffrouw Tap! Streng maar rechtvaardig! Meester Berends met zijn wapperende haren,toch wel apart voor die tijd. Meester Thomassen, meester Onderstal

2004, Nineke deVries
?