Bekijk het volledige profiel van nine Moningka en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

nine Moningka heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik zat hier in de Vormingsklas...

Ik zat hier in de Vormingsklas. We hadden verschrikkelijk veel vakken. Toch wel veel geleerd, vooral praktijkvakken. Interessant was pedagogiek en psychologie. Scheikunde vond ik niks. Ik leerde alleen de vakken waarin ik geinteresseerd was. Ik woonde tegenover de school, maar presteerde het toch nog op altijd te laat te komen.

2007, nine Moningka

Daar ik uit Amsterdam kwam, wa...

Daar ik uit Amsterdam kwam, was dit een erg saaie school, met vrij strenge leraren. Maar ik heb het er wel naar mijn zin gehad. Mijn eerste vriendin was Greet Mientjes, daarna Joke Hollaar. Ik werd door Greet gedwongen te kiezen tussen hun tweeen. Ik was het liefst met alletwee omgegaan. Maar vroeger was vriendschap net verkering. Er is eenmaal een reunie geweest in Veenendaal. Jammer dat er bijna niemand uit deze klas reageert.

2007, nine Moningka

Het toenmalige hoofd was dhr. ...

Het toenmalige hoofd was dhr. Speets. Favoriete leraren waren Koldijk, als ik me goed herinner. Hij gaf Nederlands en Veenendaal (Engels). Dhr. Koldijk organiseerde ook reizen. Ik ben meegeweest naar Parijs en naar de Franse Riviera. Ik ben in 1961 van school gegaan omdat ik naar Ede verhuisd ben. Wij woonden op Sloterdijk en ons huis is toentertijd jammer genoeg onteigend. We hadden school in een noodgebouw. Ik kwam nog al eens te laat en had dan de smoes, dat ik lang voor de spoorbomen moest wachten (was ook wel eens waar) We begonnen 's morgens al om 8 uur!!! Ik heb mijn school in Ede afgemaakt en ben daarna nog naar de vormingsklas gegaan.

2007, nine Moningka
?