Bekijk het volledige profiel van Nina Lamers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nina Lamers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik vond het wel leuk op de mun...

Ik vond het wel leuk op de munt maar om elke dag in de middag bij de zusters in het klooster brood te moeten gaan eten, eerst bidden natuurlijk, vond ik dus echt niks. Maja wat doe je eraan als het een christelijke school is. Verder weet ik dat ik een periode van toen ik in groep 3 of 4 zat, 'verliefd' was op een leraar. Tja verliefd tussen aanhalings tekens want weet je dan al wat verliefd is?

2010, Nina Lamers

1e jaar was ik super verlegen....

1e jaar was ik super verlegen. Vervolgens haalde ik de ene gele en rode kaart na de andere (jaja t was toen een jewelste van scheidsrechters; en voor ons als leerlingen werd het een strijd wie de meeste kreeg)Verder waren er veel leuke docenten, veel ouwehoeren. Het ouwe hoeren ging verder; werd wat baldadiger, was amper in de les, veel gesprekken en straf. Tja wat schoolliefde betreft; laten we het daar maar niet over hebben. Favouriete leraar; de meeste waren erg relaxed en natuurlijk blinken er een paar voor je uit. Ik ga geen namen noemen maar die personen zelf zullen t zich maybe nog wel herinneren. Uiteindelijk werd je laatste jaars en wordt er van je verwacht dat je je gedraagt. dit ging redelijk. Heb me diploma gehaald en wat denk je......... Baalde als een stekker om van de school af te moeten. Vond het er toch gezelliger dan ik liet merken. Zelfs nu denk ik nog vaak aan die periode en mis ik t nog.

2010, Nina Lamers
?