nienke gombert-lassche

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van nienke gombert-lassche en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  nienke gombert-lassche heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ontzettend gekeet met Janet Knobbe en Berta, Jannie, Geke en Grietje.

  Ontzettend gekeet met Janet Knobbe en Berta, Jannie, Geke en Grietje. De eerste klassenavond , Janet stond toen te zoenen met een jongen bij haar oma op de stoep. Ontzettend leuke tijd met Janet gehad leraren waren toen erg streng. Van derKooi zat de halve les verhalen te vertellen. De liefste leraar van allemaal was Dhr. Wijnbergen. Nog steeds voor mij de leraar der leraren.

  Agnietencollege , 1967

  Dat Ineke Oosterhuis de knutselspullen weggooide omdat ik dat gezegd had terwijl Meester Roozendaal gezegd had dat we het goed moesten bewaren.

  Dat Ineke Oosterhuis de knutselspullen weggooide omdat ik dat gezegd had terwijl Meester Roozendaal gezegd had dat we het goed moesten bewaren. Wie kreeg er enorm op zijn kop. Juist ja ,ikke. goede herinnering aan José Wagenvoort, toen mijn beste vriendin. Ze leeft helaas niet meer

  Prins Mauritsschool, 1968

  Ik heb de havotop gedaan en later de P.

  Ik heb de havotop gedaan en later de P.A. De geschiedenislessen van Henk Swart waren geweldig. De reis naar Berlijn in PA 3. Wat waren we dronken op de terugweg naar huis. Vooral het klaverjassen in de kantine met Bennie, Nui, Herman was erg gezellig. Ik ben op zoek naar Gea Romate, ze woonde in Marle en was ook op 27 maart jarig.

  Comenius Academie, 1977

  ?