Nienke B.S.Steenwijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nienke B.S.Steenwijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nienke B.S.Steenwijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb vier jaar Technisch Commerciele confectiekunde gestudeerd.

  Ik heb vier jaar Technisch Commerciele confectiekunde gestudeerd. (vroeger Mr.Koetsier). Nu heet de opleiding: Amsterdam Fashion Institute (AMFI). Super tijd gehad! Nu werk ik als sub-buyer badkleding op het hoofdkantoor van Hunkemoller.

  hogeschool van amsterdam, 1998

  Ik ga vanaf eind januari 2004 emigreren naar Azie!!! Volgens de 'traditie' komen oud-klasgenoten van het bornego tweede kerstdag naar de muis, ik zou het echt super vinden om iedereen weer te zien!!!! Wie is er deze kerst bij van mijn jaar d??????????.

  Ik ga vanaf eind januari 2004 emigreren naar Azie!!! Volgens de 'traditie' komen oud-klasgenoten van het bornego tweede kerstdag naar de muis, ik zou het echt super vinden om iedereen weer te zien!!!! Wie is er deze kerst bij van mijn jaar d??????????

  Bornego College, 1992

  Het schoolreisje in de caravans in groep 8! Ik ga vanaf eind januari 2004 emigreren met mijn vriend naar Zuid-Korea!!! Dus ik zou het leuk vinden om nog een reunie te organiseren voor mijn klas.

  Het schoolreisje in de caravans in groep 8! Ik ga vanaf eind januari 2004 emigreren met mijn vriend naar Zuid-Korea!!! Dus ik zou het leuk vinden om nog een reunie te organiseren voor mijn klas. Wie weet nog veel adressen van oud-klasgenoten??? Oudklasgenoten (laatste jaar 1992); STUUR: nienke(plat streepje onder) steenwijk (apistaartje)(meest voorkomende***** adres) (stip) com IK HOOP DAT JULLIE HET ZO SNAPPEN ANDERS PAKT DEZE SITE HET NIET...!

  De Librije, 1984

  ?