Niels Lange

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Niels Lange en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Niels Lange heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Werktuigbouwkunde: 4 Jaar toch stevig aan de bak gemoeten.

  Werktuigbouwkunde: 4 Jaar toch stevig aan de bak gemoeten. Hele leuke tijd gehad waarbij oa spareribs in de projectruimtes (oude Gymzaal) op het lijstje staat.

  Hogeschool van Amsterdam (HvA), 1996

  Dat is toch alweer ruim 20 jaar geleden dat ik daar begon.

  Dat is toch alweer ruim 20 jaar geleden dat ik daar begon. Klein schooltje niet ver van huis. De eerste knopen leggen en vechten voor de bolderkarren tijdens het buitenspelen.

  Kleuterschool 'Pietje Prik', 1982

  Na mijn broers Marco en Dennis Lange (nog te zien in de foto van 1986, dacht ik) heb ik ook een aantal jaren hier de klassen onveilig gemaakt.

  Na mijn broers Marco en Dennis Lange (nog te zien in de foto van 1986, dacht ik) heb ik ook een aantal jaren hier de klassen onveilig gemaakt. Totdat het aantal leerlingen te weinig was en we samen gingen met de J v/d Vondel. Wat het meest bij is gebleven is het sneeuwballen gooien naar de Maarten Luther King en overlopertje. Ik weet ook nog dat we jaarlijks de kennedydoedag hadden!! Super

  President John F. Kennedysc..., 1984

  ?