Niels Lam

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Niels Lam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Niels Lam heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Toen ik zag dat een paar van mijn oud klasgenootjes ook een stukje hebben geschreven, kon ik natuurlijk niet achterblijven.

  Toen ik zag dat een paar van mijn oud klasgenootjes ook een stukje hebben geschreven, kon ik natuurlijk niet achterblijven. Ik heb een aparte maar toch wel leuke tijd gehad op de Boni. Vooral het reisje naar België en de kennismakingsweek in de brugklas, vond ik erg leuk. Echt favoriete leraren had ik niet echt, al vond ik toendertijd meneer Meester erg leuk. Het is jammer dat ik die uit het oog ben verloren. Er is een leraar die ik minder leuk heb gevonden maar wiens naam ik maar niet zal noemen:-) Met Chantal en José had ik altijd wel een aparte band. Vooral met de laatste heb ik leuke dingen meegemaakt. Op dit moment zien we elkaar nog geregeld omdat wij in dezelfde stad wonen. Maar ook met Yke, Caroline, Monique, Daniella, Augusta, Ramon, Yvonne en Angelique kon ik het altijd wel goed vinden. Binnenkort is er een reunie en wie weet kom ik ze daar dan allemaal nog een keertje tegen. Voor wie dit leest en wil reageren, be my guest!

  2004, Niels Lam

  Hele leuke tijd gehad, toch wel, op deze school.

  Hele leuke tijd gehad, toch wel, op deze school. Vooral de laatste jaren veel met José doorgebracht. Maar ook leuke tijd gehad met Simone, Femke, Bonny, Rodina, Saskia, Ramon, Erwin, Loek, Yvonne, Claudia, Jacqueline, Jeroen, Edwin&Iwan! Sommige van hen kom ik nog wel eens tegen, erg leuk altijd. Ook leuke leraren gehad waaronde meester Vonk en meester Griffioen. Kortom leuke start van mijn onderwijsperiode!

  2004, Niels Lam

  Nou ik kon natuurlijk niet achterblijven nadat ik Chantal een stukje heb zien schrijven.

  Nou ik kon natuurlijk niet achterblijven nadat ik Chantal een stukje heb zien schrijven. Wij zaten inderdaad naast elkaar en waren net Jut en Jul. Het was een leuke tijd al vond ik de school niet altijd even leuk. Verder vond ik de heer Muller van biologie erg leuk en mevrouw Derussy. Ik ben benieuwd of er nog anderen zijn die mij nog weten te herinneren:-) De groeten aan Marije en Dolores.

  2004, Niels Lam
  ?