Niels Bouman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Niels Bouman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Niels Bouman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school.

  Leuke school. Veel plezier gehad met Martijn Kuipers en Erwin Heine. Ook hele late nachten en veel bier met Koen Beurskens. In VWO 4 en in VWO 5 blijven zitten. Dan moet je van school af. Alleen met Sjoerd Hofman nog contact. Ik ga nog wel ieder jaar mee met het zeilkamp als schipper. Peter Smit: nog bedankt voor de vele uurtjes die je aan mij besteedde

  nijmeegse scholen gemeenschap, 1985

  Wat een k*tschool.

  Wat een k*tschool. Ben na 10 jaar maar gestopt, haha. Daarvan de laatste 6 jaar niet op school geweest. Alleen ingeschreven. Organisatorisch was het een puinhoop, theoretisch was het cios waarschijnlijk nog moeilijker. En om nog maar niet te spreken over MeSaKutSa...

  Hanze hogeschool, Academie ..., 1997

  Vroegtijdig vertrokken; ik had bij tentamens altijd een van de betere punten, maar na zelfs een half jaar snapte ik nog niets van de school.

  Vroegtijdig vertrokken; ik had bij tentamens altijd een van de betere punten, maar na zelfs een half jaar snapte ik nog niets van de school...Vaaaaaaaaaag. Ook te creatief voor mij. Het zeilkamp was wel een topper!!!

  HAN - Culturele en maatscha..., 1994

  ?