Niek van Ek

Kent 1 personen

MARRIED
Woont in Terheijden

  Bekijk het volledige profiel van Niek van Ek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Niek van Ek heeft 2 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Slechts een jaar op deze school gezeten, daarna naar de Hertoginne van Brabantschool tegenover ons.

  Slechts een jaar op deze school gezeten, daarna naar de Hertoginne van Brabantschool tegenover ons. De herinnering aan de Michael: ten onrechte strafwerk gekregen!!!

  Sint Michael basisschool, 1959

  Nederlands en geschiedenis.

  Nederlands en geschiedenis. Aan de Sportweg. Bezetting van de directievleugel na dreigend ontslag van Jan Sturms en Frans Creemers. Ronald de Jong, Sjoerd Rustenhoven, Joep (?) uit Den Haag. Later Geschiedenis in de oude fabriek van Van Puijenbroek in de binnenstad.

  Moller Instituut, 1975

  Oudere (sic) broer van Ida (Ietje van Ek) Een nieuwe school recht tegenover ons (Lage Kant), dat was een luxe.

  Oudere (sic) broer van Ida (Ietje van Ek) Een nieuwe school recht tegenover ons (Lage Kant), dat was een luxe. Leerkrachten als jufr. Wijtvliet, jufr. Van Gorp, men. Van Oers, hoofd der school men. Coenen. Vooral Ans van Gorp was een onderwijzeres die je niet snel vergat. Later nog wel eens tegengekomen. Ook men. Coenen was een gouden man met een onderkoeld gevoel voor humor. Men. van Oers later enkele malen tegengekomen (bleek op de een of andere manier verbonden aan mijn schoonmoeder! Kleine wereld) Na de HvB naar Newmanhbs, geen succes, dus Nutsmulo, daarna Markenhage en tenslotte weer Newman. Uiteindelijk Mollerinstituut en nu leraar Nederlands/geschiedenis/maatschappijleer aan Dongemondcollege Made (na 20 jaar in Gorinchem gewerkt te hebben aan de Mr. J.Calsmavo en CSG Oudehoven. Trots als je werd uitverkoren om op ouderavonden het belletje te bedienen dat het einde van de gesprekstijd aangaf. Voorzien van boeken en een flesje fris bracht je dan de avond op school door (wat een motivatie!).

  Hertoginne van Brabantschool, 1959

  ?