Ontdek PLUS

Niek Ensing

Kent 0 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Niek Ensing en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Niek Ensing heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinnner mij nog goed Leerraar, Meester Vogelscheer, Sjoerd (leuk trouwens, ik kan me je nog wel herinnneren alhoewel ik zeer diep moest graven), het kan ook Voorscheerd zijn geweest wil ikverder af blijven, in ( oude klasvorm) klas 4 die o.

  Ik herinnner mij nog goed Leerraar, Meester Vogelscheer, Sjoerd (leuk trouwens, ik kan me je nog wel herinnneren alhoewel ik zeer diep moest graven), het kan ook Voorscheerd zijn geweest wil ikverder af blijven, in ( oude klasvorm) klas 4 die o.a. Frans gaf in de vrije tijd en later naar den Haag verhuisde i.v.m. accepteren van een baan aldaar. Hij heeft toen veel indruk op mij gemaakt, hij was een aardige rustige, beheerste man, ik vond hetdan ook verschrikkelijk toen hij weg ging. Verder nog de schoolvrienden Theo Scholten, Andre, Wil Berendsen en verder Wilma, die in het Emma kinderhuis woonde, Dinie Roeleven en ? Slofstra van de paardenslager en De zoon van de kaasboer (naam schiet me niet te binnen) zijn nog goed in mijn geheugen gebleven, ik had laats nog een foto onder ogen van die klas, Ik ken niet alle namen meer, namen ben ik zeer slecht in maar de gezichten kon ik nog goed voor de geest halen. Sport vond ik alleen "apekooien" leuk voor de rest was ik geen echte sportman. .

  Kon. Wilhelmina school, 1959