Nicolien Plenter

Kent 0 personen

RELATION
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nicolien Plenter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Nicolien Plenter heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik vond het een leuke school. ...

  Ik vond het een leuke school. Vooral het laatste jaar was gezellig, we waren 1 hechte klas. Ik vond VAP(koken en bakken etc.)en bloemschikken het leukst. En ik vond Mr.Van't Veer, Mr.Zwart, Mr.Antonius, Sjors en Mvr. Makkus het aardigst. De anderen waren ook wel aardig.

  2003, Nicolien Plenter

  Ik vond het echt een leuke sch...

  Ik vond het echt een leuke school, Leuke en goeie vriendinnen aan over gehouden. Ik ging met heel veel mensen om, maar waar ik nog steeds contact mee heb is Patricia Smit, Diem Tran, Eliene Bronk en Anais Van Bergen, (daar ging ik niet echt mee om op deze school maar wel op 't Cusius College) Het laatste jaar, groep 8 was echt heel leuk. We waren echt een leuke hechte groep. En het was ook super gezellig, Vooral de laatste paar maanden :) Voor de rest waren de leraren(waren er maar 2 haha) en leraressen waren ook heel aardig. Ik heb echt alleen maar leuke herinneringen aan deze school. Die veranderde van naam toen ik in groep 6 zat geloof ik.

  2003, Nicolien Plenter
  ?