Bekijk het volledige profiel van Nicolette van Reisen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 12

Nicolette van Reisen heeft 12 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ik Heb slechts een jaar op dez...

Ik Heb slechts een jaar op deze school gezeten.Ik zat hier niet op mijn plek. Wel waren de excursies met de klas erg leuk. Ik heb zelfs nog een klassenfuif thuis bij mij in de garage gehouden en maar allemaal singeltjes draaien op de pickup en schuifelen op de muziek. Dat waren leuke tijden. Ik zat bij Riet Brouwer, Wim v/d heijden e.a. in de klas.

2007, Nicolette van Reisen

Op deze school heb ik mijn exa...

Op deze school heb ik mijn examenjaar gehad, de rest van de 2 schooljaren was ik op school in Haarlem. Ik leerde Mirjam Elzinga kennen zij zat bij mij in de klas en we zijn al 35 jaar bevriend en wonen vlakbij elkaar. Bijna ieder jaar vieren we onze vriendschap met een etentje.

2007, Nicolette van Reisen

Ik heb goede herinneringen en ...

Ik heb goede herinneringen en slechte aan deze schooljaren. Mijn vriendin op deze school was Tineke Berkhout, die ik na mijn verhuizing uit het oog verloren ben. Mijn vader overleed toen ik hier op school zat aan een auto-ongeluk. Dat heeft mijn hele leven op z'n kop gezet, ik was toen 14 jaar en wij woonden in Bennebroek niet veel later zijn we naar Gelderland (Velp) verhuisd.Verder had ik nog contact met Ton Lommerse die ook bij mij in de klas zat en vlakbij mij in Bennebroek woonde.

2007, Nicolette van Reisen
?