Bekijk het volledige profiel van Nicolette van der Weide en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nicolette van der Weide heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Mijn eerste echte werkplek. Ik...

Mijn eerste echte werkplek. Ik heb hier 2 jaar stage gelopen en daarna 2 jaar gewerkt. Een leuk team, (dat moet ik wel zeggen want ik zie ze nog regelmatig, haha)ik heb leuke herinneringen. Jammer dat ik geen oud leerlingen ben tegengekomen op de reünie!

2005, Nicolette van der Weide

Ik heb het ontzettend naar mij...

Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad op de montessorischool en denk er nog vaak aan terug. Wat ik heel erg jammer vind is dat ik eigenlijk nooit oud-leerlingen tegen kom, terwijl ik aan veel 'kinderen' nog regelmatig moet denken. Hopelijk kom ik zo met jullie in contact. Alles gaat goed, ik ben nog steeds met Fatih samen en we hebben 2 kinderen, Bart (5) en Lyn (2).

2005, Nicolette van der Weide

Een geweldige school,vooral aa...

Een geweldige school,vooral aan meester Winkelaar hele goede herinneringen. De musicals, zingen met de gitaar, mooie stifttekeningen op je arm, werkstukken maken met een mooi ringetje erdoor... Ik zat uiteindelijk alleen in de zesde klas, dat heeft veel indruk gemaakt. Ik was erg behendig in het zelf nakijken.... (lees antwoorden overschrijven) daar heb ik later nog veel last van gehad, nooit leren leren. ALs juf heb ik de kinderen nu heel snel door als ze zelf mogen 'nakijken'

2005, Nicolette van der Weide
?