Bekijk het volledige profiel van Nicolette Meijer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nicolette Meijer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

MDGO-AG-DA, leuke school en kl...

MDGO-AG-DA, leuke school en klas, in de feestcommissie gezeten. Parijs in 24u. Leraren Paul en Peter de favorieten bij de meeste leerlingen. Het voorlezen bij Nederlands waarbij de lerares heerlijk in haar neus zat te peuteren, wat resulteerde in een nasaal verhaal. Oefenen op elkaar met prikken.

2014, Nicolette Meijer

MDGO-AG-DA leuke school en leu...

MDGO-AG-DA leuke school en leuke klas veel plezier gehad op de Driemaster zoals hij toen heette. In de Feestcommissie gezeten, naar Parijs geweest. Van uit het raam bij medische kennis roepen naar de over kammende heren, dat we toch wel zien dat ze kaal zijn. Goede herinneringen aan deze tijd zelfs toen mijn moeder overleed in het examen jaar.

2014, Nicolette Meijer

Hele leuke en hele kleine scho...

Hele leuke en hele kleine school, twee leerkrachten voor de hele school. Dit waren mijn vader en moeder. Heb er maar twee jaar gezeten. Maar die waren dan ook erg leuk. Ik mocht altijd afkijken bij mijn vriendje Stoffel

2014, Nicolette Meijer
?