Bekijk het volledige profiel van Nicolette Kramer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nicolette Kramer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Mario van Laar, Lian Kortekaas...

Mario van Laar, Lian Kortekaas, Nadine, Peter=Paul de upper hunk OOOOOOOOOOO wat was ik nog GROEN........... Jaar op school gezeten bij Tunon, moest een dame worden (kennelijk). Zat in de klas op de Javastraat, herinner me nog Lian Kortekaas, Belgische (?) Nadine. Ik herinner me verder nog Esther de Bruin, haar moeder liet me kennismaken met Sai Baba dmv een meditatieklas (ben er nog steeds VOL van) en oooo wat was ik gek op Mario van Laar. Stiekem roken en stoer doen en ondertussen als twee magneten naar mekaar toegetrokken worden (en er eigenlijk geen van beiden weg mee weten, zo groen waren we nog!). Savoir vivre opgedaan in Den Haag en etiquette geleerd, en ik kon de wijde wereld in. Ben nog steeds op wereldreis!

2006, Nicolette Kramer

MIjn favoriete leraar was mene...

MIjn favoriete leraar was meneer Singh. IK vond hem uiterst mysterieus met zijn donkere huidskleur (ik ben tot aan de dag van vandaag nog steeds zeer geinteresseerd in andere culturen dan de Hollandse).

2006, Nicolette Kramer
?