Nicolette Koper ook geschreven Jansen

Kent 0 personen

ENGAGED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nicolette Koper ook geschreven Jansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nicolette Koper ook geschreven Jansen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  meneer Dijkgraaf is de eerste herinnering.

  meneer Dijkgraaf is de eerste herinnering...hij is dan ook 3 klassen met "ons" meeverhuisd! Meneer Van Wees die je als je stout was met 2 vingers over je wang haalde.. dat deed zeer! Maar hij was het ook bij wie je een rockband nadeed in de klas, gaaf was dat. Zitvoetballen tot je billen er zeer van deden. Spelen met Marieke Waalwijk en Jan(jte) K., die vervolgens een haat/liefde verhouding met Gerard van B. had. Altijd ruzie en daarna weer vriendjes. Zie ook De Koepelschool.. want de school staat er 2x in.

  Koepelschool, 1974

  Goede herinneringen, altijd samen met Marieke Waalwijk en dan voetballen "met de jongens.

  Goede herinneringen, altijd samen met Marieke Waalwijk en dan voetballen "met de jongens.." tegen de deur van de Koepelkerk. Eindeloos zitvoetballen met gym. Ene J.H. die altijd met harde hand de klas werd uitgezet... Die keurige bankjes in de 6de klas in rijtjes achter en naast elkaar.

  De Koepelschool, 1974

  Ik ben denk ik beter bekend als Nicole Koper.

  Ik ben denk ik beter bekend als Nicole Koper... Tja tijden veranderen. RR in de "Kapel", met altijd die moeders met soep. In de pauze een wandeling naar "Postma".. of een beetje hangen in de Kom van Biegel. Veel sporten (lees softballen.. heerlijk), veldloop op de hei waar dan weer niemand op zat te wachten. Meneer Toveroom zoals hij op werkweek in Loosdrecht gedoopt was (Overtoom). Franse leraressen pesten, wat telkens weer lukte (tot huilens toe!) De natuurkunde barakken met de "damesfoto's". Eewig samen met Yvette Zwerink en in 5 VWO met Femke Plat. De vrijdagavonden in de Koperen Kraan maar liever nog naar het Galjoen.

  Sint Vituscollege, 1980

  ?