Bekijk het volledige profiel van Nicolette Ista en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 21

Nicolette Ista heeft 21 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb dit altijd een leuke sc...

Ik heb dit altijd een leuke school gevonden bij meneer yntema die kon mooi vertellen heeft zelfs nog bij ons gegeten op mijn 10e verjaardag. Bij meneer Vogel gezeten. Kan mij de ritjes naar Hoppy nog herinneren dat kleine snoepwinkeltje waar je zo veel kreeg voor zo weinig geld, stiekem in je kastje en snoepen maar. Ook waren erleuke themadagen ,over de luchtvaart en het wereld natuurvonds,de Japanse meisjes die een teken wedstrijd gewonnen hadden en die bij on te gast waren.

2004, Nicolette Ista

Het ongeluk dat wij hebben mee...

Het ongeluk dat wij hebben meegemaakt met Herma tijdens ons schoolreisje en de goede tijd die we hebben meegemaakt met jolien t hart die onze klasse lerares was in de laatste klas. Wat hebben wij ook een lol gehad met de jongens van de Lts In 19 81 hebben wij met onze laatste klas nog een reunie gehad en zouden dat weer doen maar zijn elkaar allemaal kwijt. Graag zou ik wat van jullie willen horen zodat we misschien in de toekomst weer eens iedereen van de klas van Jollien weer eens kunnen ontmoeten.

2004, Nicolette Ista

Juffrouw friezelaar kwam bij h...

Juffrouw friezelaar kwam bij haar thuis om stenen te bekijken.ben al een poosje op zoek naar marcella marinus de zus van Guus marinus. weet nog dat we bij robert tjebbens mee mochten naar de boerderij daar hadden ze een gans die wammes heette. Ben Rimkje wachtendonk ooit nog eens tegen gekomen ze werkte als stuwardes op een vliegtuig.

2004, Nicolette Ista
?