Nicolette Homburg

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nicolette Homburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nicolette Homburg heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hele gezellige school,waar ik met mijn zussen op zat.

  Hele gezellige school,waar ik met mijn zussen op zat.Ik kan mij van de kleuterklas jufr.Groeneweg nog goed herrinneren! zo'n lief mens....Ik heb haar in de jaren na school ook nog wel eens gesproken.En meneer van Wijk, zeker een onvergetelijk iemand,wat kon die man met humor verhalen vertellen!En altijd met zijn 2 hondjes en zn mini...En meester piere, geweldige verhalen over Israel,én we mochten daar ook na schooltijd spelen. Ik zat in een leuke klas,veel vriendjes/vriendinnetjes!

  Prinses Julianaschool, 1971

  Leuke , vooral "vrije"school.

  Leuke , vooral "vrije"school.Heel bijzonder was dat wij als leerlingen, de leerkrachten bij de voornaam mochten noemen. Heb daar écht met plezier op gezeten. weet nog goed dat de school aan de oude kerkhof gedeeltelijk was afgebrand! Vreselijk vonden de meeste dat, want het was een heel gezellig schoolgebouw...Mijn favo leraren waren Peter v Leeuwen(tekenen,wiskunde), Menno( geschiedenis) en men.Stolpe(duits).

  1e Openbare Praktijkschool ..., 1978

  ?