Bekijk het volledige profiel van Nicolette Elenbaas en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Nicolette Elenbaas heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik geloof dat ik me wel vermaa...

Ik geloof dat ik me wel vermaakte op deze school. Ik herinner me nog een aantal leraren, Dickhout bijvoorbeeld, die we een beetje gek vonden. En Winkelhof, die mij door mijn wiskunde-examen sleepte. Mevrouw Cladder voor duits en godsdienst en Berghoef, die de eerste maanden extreem streng was. Ik was bevriend met Winnie Korst (als we geen ruzie hadden), Judith Lit en nog een paar meisjes. Van de jongens herinner ik me Nico van Gent nog goed (de schipper). Ik ben benieuwd hoe het jullie allemaal vergaan is, zou het leuk vinden eens iets te horen!

2004, Nicolette Elenbaas

Ik heb het altijd heel erg leu...

Ik heb het altijd heel erg leuk gevonden op deze school. Werken in groepjes, projecten... eigenlijk was de school al heel modern voor die tijd. Vierdaagse in Zuidland, voorafgegaan door wekenlange zang- en marcheertrainingen! Kom daar vandaag de dag nog eens om. Juffrouw van der Giessen leidde dit soort dingen met duitste Grundlichkeit! Meneer Klijn was het hoofd der school: streng maar rechtvaardig! ik herinner met nog veel klasgenoten: Elly Taal, Agnieta van Putten, Christa vd Weelen, Christien Dijkstra, Annemieke Plomp, Annetje Knaap, Kees van der Heiden, Ahjo Maarssen, Ruudje en Alex Meeuwsen. Bertje Diebels... en ga zo maar door. Een aantal heb ik weer ontmoet bij de reunie, een jaar of 8 geleden. Was heel erg leuk! Ik zou het leuk vinden nog eens iets van jullie te horen.

2004, Nicolette Elenbaas
?