Bekijk het volledige profiel van Nicolette Dorp en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Nicolette Dorp heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Wat een heerlijke school was h...

Wat een heerlijke school was het! Groot schoolplein met spannende bosjes waar we ons in verstopten. Aan de zijkant van de school ballen tegen een grote muur. Leuke meesters en juffen ook! En al die prinsjes die geboren werden! Dan hadden we weer een dag vrij.

2005, Nicolette Dorp

Eugenie Drabbe en Kees Noorman...

Eugenie Drabbe en Kees Noorman waren inspirerende supervisoren en stagebegeleiders. Verder heb ik er niet veel goede herinneringen aan. Wat een gesop! We breiden in de klas! 80% aanwezigheidsplicht OF een tentamen. Wat een waanzin! Na de diplomering ben ik als stewardess gaan vliegen. Van zweven naar vliegen......

2005, Nicolette Dorp

Pa en Ma Ketting, Gonkel, mene...

Pa en Ma Ketting, Gonkel, meneer Verschure. Het was een bont gezelschap leraren. En wat was de school STRENG! Het was ook echt een zooitje ongeregeld dat er op zat. Als je van een andere school getrapt was, kon je hier altijd nog terecht. Toch goede herinneringen aan. Veel gekeet en spijbeld.

2005, Nicolette Dorp
?