Bekijk het volledige profiel van Nicolette Dijkstra en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nicolette Dijkstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Op terrein naast de PAAZ. Nog ...

Op terrein naast de PAAZ. Nog nooit in mijn leven zoveel truien gebreid tijdens de les als toen. Helaas 2 x een half jaar terug geplaatst op anatomie en fysiologie, maar uiteindelijk kwam alles toch nog goed. febr'88 gediplomeerd!

2004, Nicolette Dijkstra

Bij juf van Daalen. Altijd bi...

Bij juf van Daalen. Altijd bij Sinterklaas moeten komen met tweelingzus Marjolein. Tikkertje met de schep op het schoolplein. Zandbak in- zandbak uit en een snee in mijn tong doordat mijn kaak op de -niet flexibele- schep neerklapte.

2004, Nicolette Dijkstra

Enorm naar mijn zin gehad. Tw...

Enorm naar mijn zin gehad. Tweede keer examenjaar was makkie met de bewaarde repetities scheikunde! (Bedankt te Winkel!) Kleine boekjes volgeschreven met Inge Raven bij v.d Kooij (Duits) In de vakantie heeft hij ooit nog een bandrecorder op zijn fietsje bij ons thuisgebracht, zodat we de luistertoets konden oefenen. Resultaat: 7! Gymen van Verrier. Wiskunde van v. Nugteren. bio van hernia-Hardong.

2004, Nicolette Dijkstra
?