Bekijk het volledige profiel van Nicolette Coops en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nicolette Coops heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Tja, raakte ergens in het twee...

Tja, raakte ergens in het tweede jaar de weg een beetje kwijt en bleef zitten, niks negatiefs over m'n nieuwe klasgenoten hoor, maar de eerste twee jaar waren toch het leukste, vooral de vrije tussenuurtjes. Ben wel aan het werk gegaan in de Levensmiddelen-industrie, waar volgens mij niet iedere leerling meer zo zeker van was of hij of zij daar wel in zou gaan werken.

2004, Nicolette Coops

Alle dingen die er werden geor...

Alle dingen die er werden georganiseerd: sponsorloop, schaatsen zodra er ijs lag, zwemmen zodra De Houtvaart open was, maandsluitingen en talentenjacht met altijd weer hetzelfde lelijke paarse gordijn met opgenaaide sterretjes in alle kleuren van de regenboog (zou dat ding er nog steeds hangen?). Juist door al die dingen een onwijs leuke school.

2004, Nicolette Coops

Lekker kleine school met de st...

Lekker kleine school met de stomste regel ooit: de looprichting !! Te vaak teruggestuurt bij het tegen de richting in lopen. Nablijven bij Marcusse, altijd weer die naamvallen leren. Favoriet: Terpstra voor engels. Misschien dat ik daarom zo graag op vakantie ga naar Schotland, Engeland en dit jaar ook Ierland.

2004, Nicolette Coops
?