Nicole "Yasmina"Saidi

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nicole "Yasmina"Saidi en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Nicole "Yasmina"Saidi heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Mevrouw Blok, wat een *** juf was dat zeg met haar kotsende hond.

  Mevrouw Blok, wat een *** juf was dat zeg met haar kotsende hond. Wel een leuke tijd gehad met iedereen die ook bij mij op de noordmanschool hebben gezetten. Behalve mijn lieve vriendin Thessa Beltser en haar broertje Tim. Heb ik niets meer van vernomen. Erg jammer. Ik hoop ooit eens te weten te komen hoe het met ze is.

  2005, Nicole "Yasmina"Saidi

  exacte jaartal weet ik niet meer hoor!.

  exacte jaartal weet ik niet meer hoor!

  2003, Nicole "Yasmina"Saidi

  Jeetje, wat leuk zeg! Hallo Liron, Lital, Fernanda, Mandy, Amelynn en alle andere te gekke meiden en jongens die bij mij in de klas zaten.

  Jeetje, wat leuk zeg! Hallo Liron, Lital, Fernanda, Mandy, Amelynn en alle andere te gekke meiden en jongens die bij mij in de klas zaten. Liron en Lital ik heb jullie op diverse wegen geprobeerd te zoeken, helaas nimmer gelukt tot aan vandaag. Ik zal jullie zo snel mogelijk mailen. Lital weet je nog toen we opgesloten zaten aan de overkant in die andere school omdat we schriften en gummetjes aan het zoeken waren. Amelynn en Fernanda ik denk vaak aan jullie en hoe het nu is. Misschien kunnen we een keer afspreken met z'n allen (bij Lital thuis in mexico bijvoorbeeld, hihi)

  2003, Nicole "Yasmina"Saidi
  ?