Nicole van de Wiel

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nicole van de Wiel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nicole van de Wiel heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  het rek rondom de hele grote boom herinner ik me nog.

  het rek rondom de hele grote boom herinner ik me nog. En verder heb ik op deze school van vriendinnetje Marieke het veterstrikken geleerd. Volgens mij zat ik in een bijgebouw achter op het pleintje, niet in het grote gebouw voor aan de straat waar de huishoudschool boven was. Had ook een vriendje die witte muizen had, maar kan me geen naam meer voor de geest halen.

  HH. Engelbewaarderschool, 1965

  Eerst de opleding AB en daarna de jeugdopleiding.

  Eerst de opleding AB en daarna de jeugdopleiding. Goede herinneringen aan Mia Flapper en Ruud Lewerissa, die me in examentijd door een moeilijke periode hielpen. Minder goede herinneringen aan Peter van Elk, die in die tijd iets over automatisering moest vertellen, maar dat beslist niet positief bracht.

  Bibliotheek- en Documentati..., 1979

  Eerst de "snelle stream"aan de Koestraat, waar ik toen ook woonde, later de HAVO-top aan de van Speyklaan.

  Eerst de "snelle stream"aan de Koestraat, waar ik toen ook woonde, later de HAVO-top aan de van Speyklaan. Leuke tijd. En het is ook grappig hier namen uit die tijd terug te zien. Tilburgers die het een dorps schooltje noemen (Arno) en meiden van het internaat (Maud uit Riel kende ik ook goed).

  Kempenhorst / HAVO, 1977

  ?