Bekijk het volledige profiel van nicole Wellens en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

nicole Wellens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Leuke schooltijd gehad. Leuke...

Leuke schooltijd gehad. Leuke vriendinnen Emmy, Charlotte, Betty, Katrien, Marlene, Ingridje.....En jongens... Rudy en Albert, Bob, Menno, Leo. De leukste leraar was Sjaak Mestrums , Henk van Elewout, Juffr. Schaminee, Bernink, en nat. Men. van de Horst. Koffie halen in het keukentje was altijd leuk en nat.kreeg je zelf ook een koekje. Dierendag was altijd heel gezellig op school. Hoe heette die jongen ook alweer die later bij ons in de klas kwam ??

2004, nicole Wellens

Het heen en weer fietsen tusse...

Het heen en weer fietsen tussen de verschillende scholen !! We hadden het laatste jaar nog een zwartboek gemaakt voor een nieuw schoolgebouw !! Het 1e jaar was supergezellig, 6 meisjes en de rest jongens ! Veel bij Bal van Gennip gezeten. 2e en 3e jaar alleen maar meiden bij de Secretar. richting, dat was wennen !!

2004, nicole Wellens

Leuke tijd gehad op deze schoo...

Leuke tijd gehad op deze school. Alleen aan Snijders voor wiskunde geen leuke herinneringen, stuurde me er vaak uit. Peter van de AA vond ik altijd een erg leuke vent, Bruys was altijd overspannen of ertegenaan en liep altijd te spetteren en strafwerk uit te delen. Leuke herinneringen ! Beste vriendinnen uit die tijd waren Charlotte en Duutje, Els, Louise en ......... Het laatste jaar naar Parijs geweest, was ook kei leuk !

2004, nicole Wellens
?