Bekijk het volledige profiel van Nicole van Twuijver en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nicole van Twuijver heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

een meidenklas zonder jongens ...

een meidenklas zonder jongens dat is vragen om moeilijkheden. Veel met Ingrid Mulder om te gaan

2005, Nicole van Twuijver

Streng, lerenschooltas terwijl...

Streng, lerenschooltas terwijl de rest van nederland met pukkels,rugtassen liep. Spijbelen met Ivonne en dan gepakt worden omdat je zelf opbelde dat je niet lekker was. In de wc proefwerken maken van aardrijkskunde en weer gepakt worden door de directeur Koen. Met Alie vd meulen op bezoek in de gevangenis tijdens een excursie en dan de hele groep kwijt zijn.

2005, Nicole van Twuijver

Spelen met Monique Schrauwen, ...

Spelen met Monique Schrauwen, kattekwaad uithalen tijdens schooltijd maar ook daarbuiten. Elk jaar had wel iets wat in je geheugen gegrift staat. De zoon van Stafhorst die je voor je karretje kon spannen als je tafel om gekiept was met de letterbakken erin. Of Bianca Galensloot die de laagvliegster werd genoemd omdat ze altijd met haar stoel zat te wippen.Higler die het bord aan diggelen sloeg omdat die weer pisnijdig op Erik,Jan,Rob of elk ander werd.Wij zaten nog in het oude gebouw maar hielpen vast de muren af te breken .

2005, Nicole van Twuijver
?