Ontdek PLUS

Nicole van Houten

Kent 5 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nicole van Houten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nicole van Houten heeft 4 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De namen die mij onmiddellijk naar binnen schieten zijn Anouk Kooge (nog af en toe contact mee gehad met periodes, Hester Wassink, (dank, dank dat ik toen EINDELIJK uit mocht naar Flora Palace :-)), Erlee Fraenk (ook nog contact mee gehad), Renaldo (of Ri

  De namen die mij onmiddellijk naar binnen schieten zijn Anouk Kooge (nog af en toe contact mee gehad met periodes, Hester Wassink, (dank, dank dat ik toen EINDELIJK uit mocht naar Flora Palace :-)), Erlee Fraenk (ook nog contact mee gehad), Renaldo (of Rinaldo?) Morris (r.i.p), Jerry Morris, Gina Visser, Jeroen, Derek, Yvonne en verder zie ik nog een aantal gezichten voor me maar geen namen, ach ja....we worden oud, hahaha! Heb niet echt lang op deze school gezeten, vanaf mijn 14e tot mijn 16e dankzij mijn tante die in het schoolbestuur zat. Vreemd was het wel toen mijn tante verleden jaar kwam te overlijden er een (voor mij totaal onbekende) vrouw op me afstapte die de handvaardigheid lerares bleek te zijn en die wist wie ik was (oh, oh....). Ik weet nog dat ik ben rondgeleid door Daphne Zwart waarvan de broer Onno ook op dezelfde school zat maar ben later steeds meer met Anouk en Hester opgetrokken. Wat mij ook bij is blijven staan zijn de zalige stokbroden bij de bakker! Verder heb ik op die school de vader van mijn inmiddels 14-jarige dochter leren kennen, Birol Cukur. Hebben 8 jaar een relatie gehad en woonden al samen toen ik 'slechts' 17 was. Dat huwelijk is al stuk gelopen toen ik 23 was en mijn dochter anderhalf jaar oud was. Ik beschouw mezelf dan ook al jaren als een alleenstaande moeder. Ik werk inmiddels zelf op een voortgezet onderwijs als roostermaker nadat ik eerst in de ICT heb gewerkt als back-office manager. Zoals ik al vaker hier heb gelezen, het komt uiteindelijk allemaal goed :-) Ik zou het leuk vinden om met mensen uit die tijd weer in contact te komen, ik kan bereikt worden via de *******onder de naam **************!

  IVO MAVO De Vonk, 1982

  absoluut TOPjaar bij meester Jack in klas 6!!.

  absoluut TOPjaar bij meester Jack in klas 6!!

  O.B.S. De Blauwe Reiger, 1974

  niet echt veel leuke herinneringen, heb er ook maar 2 jaar op gezeten en ben toen vanwege scheiding van mijn ouders verhuisd naar A'dam (godzijdank, hahaha).

  niet echt veel leuke herinneringen, heb er ook maar 2 jaar op gezeten en ben toen vanwege scheiding van mijn ouders verhuisd naar A'dam (godzijdank, hahaha)

  Wherelant MAVO, 1980