Bekijk het volledige profiel van Nicole Oolman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nicole Oolman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ik herinner me vooral de carna...

Ik herinner me vooral de carnaval (verkleed als Pipi) en het kerstfeest (tijdens een toneelstukje verkleed als Piet). En natuurlijk niet te vergeten juf Koopmans!

2004, Nicole Oolman

Lancering van de spaceshuttle ...

Lancering van de spaceshuttle op tv. Tafeltennissen in de pauze. Topografieles uit je hoofd leren. Ik heb er maar heel kort op gezeten.

2004, Nicole Oolman

Toneelstukjes tijdens de Weeks...

Toneelstukjes tijdens de Weeksluiting en zelf je taakjes uitzoeken. Veel naar buiten en zomers gaatjes branden in de dode boom met een stukje glas. Het wandkleed dat door de moeders was gemaakt in de hal. De patio's en het spannende voorraadhok met alle voorraad schriften en papier ed. boven bij de trap (spannend). Voor mijn spreekbeurt over zeehondjes zelf een boekje stencillen. Dikke tranen bij het afscheid van juf Lucy in klas 1 (Boom, roos, vis) en meester Hans Pauw. Klasgenootjes: Arjan (2x), Angelique Heg, twee Sylvia's, Johan Smid, Bas Nunnink, Nina, Wilfred, Manolito(?), Henriette (woonde tegenover winkelcentrum Bachlaan). Helaas heb ik de 6e klas niet mogen meemaken want dan ging je toch naar Terschelling?

2004, Nicole Oolman
?