Bekijk het volledige profiel van Nicole kleijnen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nicole kleijnen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik zat maar kort op deze schoo...

Ik zat maar kort op deze school.Maar ondanks deze tijd heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad op deze school.We hadden een vriendinen clubje.Nicole (1),Emelie,barbara, en later paula. waar ik heel veel met gespeeld heb.Natuurlijk ook wel eens ruzie.Zoals bij Nicole (1) een stuk uit haar tand nadat er geduwd en getrekt werd. Eerst in de anjerlierstraat en later op de westerstraat. In de pauze stiekum door het hofje naar de anjerlierstraat en dan maar hopen dat die vervelede oude meneer er niet stond. Geoefend voor de Krakeling maar door toestanden niet kunnen optreden. echt een geweldige tijd gehad.

2004, Nicole kleijnen

Dit was een ontzettend leuke s...

Dit was een ontzettend leuke school. Een zó,n andere omgeving dan waar ik vandaan kwam. Greet in de kantine.Willeke die af en toe vlaaien mee nam uit limburg. Ik heb nog steeds contact met Marie- hilde en Vicky die ook de opleiding AB hebben gedaan. Ook minder leuke gebeurtenissen zoals het overlijden van onze klasgenoot Micheal. Ciska zie ik om de zoveel jaar nog in het dorp.

2004, Nicole kleijnen

Elke leraar had een bijnaam Ma...

Elke leraar had een bijnaam Maakte niet uit welke. We zaten altijd met een groepje in de pauze tegen de verwarming bij de bibliotheek dat was beter dan de enorme aula van deze school. Mijn vriending die ik nog steeds heb was daar ook bij Odylle en ik kan me nog Sandra herinderen. Verder waren de eind feesten ook alijd leuk en gezellig.

2004, Nicole kleijnen
?