Nicole Egberink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nicole Egberink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Nicole Egberink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik deed de opleiding MTRO en vooral de excursies en de studiereizen die we maakten waren natuurlijk erg leuk.

  Ik deed de opleiding MTRO en vooral de excursies en de studiereizen die we maakten waren natuurlijk erg leuk. Ik ben samen met Marjolein Mulder uit Almelo naar de MTRO gegaan en heb daar veel leuke mensen ontmoet.Ik had vooral veel contact met Maïda Hussein, Marie Castano Cruz (vergeef me voor typfouten), Sylvia Nieuwland en Stefan Kassens. Ik kan met alleen de naam van leraar Wessels nog herinneren. Hij gaf iets van bedrijfkunde..... Ik ben na de opleiding gaan werken bij een assurantiekantoor met een reisburo. Na een tijdje in Vianen te hebben gewoond en in Utrecht te hebben gewerkt, werk in nu weer bij hetzelfde assurantiekantoor maar als schadebehandelaar

  2004, Nicole Egberink

  Ik kwam van de Hobbitstee in Almelo en moest ineens naar een basisschool in een plaats waar ik nog nooit van had gehoord voordat we gingen verhuizen.

  Ik kwam van de Hobbitstee in Almelo en moest ineens naar een basisschool in een plaats waar ik nog nooit van had gehoord voordat we gingen verhuizen. Gelukkig was daar 'meester' Boswerger. Hij heeft me heel leuk opgevangen en ook 'meester' Ten Dam vond ik erg aardig. Ik weet nog dat we soms van die wegstreeppuzzels deden en de snelste kreeg dan een reep chocola. Ik vond vooral handenarbeid op zolder erg leuk... Corien te Kolste kwam ook vanuit Almelo naar de Alphonsus en kwan tegenover mij te wonen aan de Stobbengoor. Wij waren dikke maatjes op de Alphonsusschool.

  2004, Nicole Egberink

  De beste herinneringen heb ik aan juffrouw Ria.

  De beste herinneringen heb ik aan juffrouw Ria. Zij was echt een gaaf mens. Ook vond ik de 'optredens' in de zitkuil altijd heel leuk. Minder leuk vond ik het om toendertijd te moeten verhuizen naar Mariaparochie. Ik had er zelfs nog nooit van gehoord! Maura Rijssemus was mijn beste vriendin en die mag ik gelukkig nog steeds tot mijn vrienden rekenen! Ook Jolein Klein Gunnewiek en Angelique Pannekoek waren vriendinnetjes...... Leuke tijd gehad op De Hobbitstee.

  2004, Nicole Egberink
  ?