Bekijk het volledige profiel van N Crooijmans en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

N Crooijmans heeft 1 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Die bierlucht die vrijdagochte...

Die bierlucht die vrijdagochtend in de collega-zaal hing... NOG een reden om op vrijdag maar in je bed te blijven.

2004, N Crooijmans

Na een korte periode op de Uni...

Na een korte periode op de Uni van Nijmegen wist ik niet hoe snel ik weer terug kon naar een technische opleiding! Toen ik in oktober, net voor de eerste tentames, op de TU kwam had ik het een en ander in te halen. Die eerste periode hard gewerkt maar daarna zonder moeite de opleiding afgerond. Ik ben afgestudeerd bij Vendex Food Groep en daar na het behalen van mijn diploma nog 1,5 jaar blijven werken. Daarna ruim 5 jaar als SAP Retail - MM consultant bij Phobos gewerkt. Nu business consultant bij Philips Medical Systems. Getrouwd, no kids en nog steeds veel op stap en op reis!

2004, N Crooijmans

Schoolcentrum Werkgroep, lande...

Schoolcentrum Werkgroep, landelijke anti-kernwapen demonstratie, uitstapjes met Latijn, onderbouw en bovenbouw, zeilkamp, 'love of my life'... Hoe langer ik er over nadenk hoe meer ik me realiseer dat dit toch wel een hele leuke tijd was! Waar is iedereen toch gebleven? Ik ben op <Mijn volledige voor- en achternaam zonder interpunctie> *********** hete mail.

2004, N Crooijmans
?