Bekijk het volledige profiel van Nicolaas Han J AVan Hees en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Nicolaas Han J AVan Hees heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Juf Geel Ik woonde op het flat...

Juf Geel Ik woonde op het flatgebouw bij de school derde verdieping Christaan Snouck Hurgronjehof nummer 32 ik kon nnar scholl lopen ,voetbsallen tegen de muur naar huis toe om te middageten dan wwer terug naar school mijn vader is een schilder geeft mooi schilderij aan juf Geel voor haar verjaardag, mooie bloemen weet niet waar dat is gebleven, ik geloof dat de school inmiddels is afgebroken wil dat schilderij weer terug hebben

2009, Nicolaas Han J AVan Hees

groeps oefeningen, helpen verh...

groeps oefeningen, helpen verhuizen naar het nieuwe gebouw aan helperzoom, eerste jaar door heel groningen gefietst van groente veiling naar het Helperbad op zaterdag morgen Anatomie les, in het Academie gebouw van lichamelijke opvoeding Fysiologieles.

2009, Nicolaas Han J AVan Hees

Smorgens Zwemmen in Delfzijl o...

Smorgens Zwemmen in Delfzijl openluchtbad water koud,Bekenkamp biolgieles met al die slangen kikkersen vissen, scheikunde met fantasties vuurwerk in de sloot naast de school geur van rottende eierenen verjaardag met ontploffing via nederlands aardgas in glazen buis, of zoiets!

2009, Nicolaas Han J AVan Hees
?