Bekijk het volledige profiel van nico ham en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

nico ham heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik herinner mij de werkweek na...

Ik herinner mij de werkweek naar Cadzand nog . En ook de speurtochten die we handen ,Leuke klas 1A1 En de leraren waren Dhr Lever gaf Nederlands ,Dhr Zeeuw gaf timmerles Dhr Boot gaf metaalles ,Dhr Bovenkamp schilderen . Dhr Hordijk tekenles,Dhr Hoeksema,gaf biologie en natuurkunde.Dhr Kuipers brood en Banket ,en niet te vergeten Dhr Torreman de Directeur en wat klas genoten die ik mij herinner zijn Gertjan Bleek ,Bas Aland,Bas v/d Bant, Ijzerbrand en Elzinga .

2014, nico ham

Van de witte school (kleuterte...

Van de witte school (kleuterterklas )herinner ik me alleen dat het vroor dat het kraakte (winter 1963)Heeft er iemand nog een klassenfoto van die tijd ? Ik hoor het graag

2014, nico ham

Ik herinner Mevr Volk nog en M...

Ik herinner Mevr Volk nog en Meester Zwartele en natuurlijk meester v/d Kemp .We handen een leuk voetbal team en niet te vergeten de werkweek naar huybergen en ............ vrijdag's biechten in de kerk .ook al had je niets kwaads gedaan (hahaha.Ik zou het leuk vinden als er nog wat namen doorgegeven zouden worden van de klassenfoto .dan zet ik ze er weer bij .

2010, nico ham
?