Nico Middag

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nico Middag en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Nico Middag heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik weet er niet meer zo veel van.

  Ik weet er niet meer zo veel van. Je kon er later wel naar de film van Rin Tintin kijken. (Ook volgens de foto) met blokken spelen. Leuk hoor.

  2006, Nico Middag

  Electro opleiding.

  Electro opleiding. Praktijk bij: Schuring Tekenen bij: Kraaij Natuurkunde bij: Witkamp Algebra bij: van de Linden (Keutje) Gym bij: ???????? (zie foto) Metaalbewerking bij: Visser en Monus? Met beide gingen we op de fiets, camperen in lunteren. (zie ook twee foto`s) Na de LTS ben ik gaan werken bij Scholten in Utrecht. In de avonduren verder studeren. Na 44 jaar gewerkt te hebben ben ik in 2003 de vroegpensioen in gegaan. Toen was er tijd voor mijn stamboom verder uit te zoeken.

  2005, Nico Middag

  Niet veel fijne herinneringen.

  Niet veel fijne herinneringen. 1e klas: mevr. v.d. Boogaard 2e klas: hr. v. Engelen. Wij konden het niet zo met elkaar vinden. Ik heb veel klappen van hem gehad en ik bleef nog zitten ook. 2e klas: Hr. v. Engelen. Dit jaar ging het beter. 3e klas: Hr. Rinkes 4e klas: Hr. Brouwer 5e klas: Hr. Rinkes Hij kreeg verkering met een juffrouw van de meisjesschool. (Juf. de Klein) 6e klas: Hr. Visser Ik herinner ook een meester Vermeij die af en toe inviel. Hij kon mooi voorlezen en later toen ik verkering kreeg met Ineke bleek het haar oom te zijn. Hij en zijn vrouw zijn toen omgekomen met een auto ongeluk. IK woonde toen in de Sparstraat 52. Op de foto van Thijs van der Wal ben ik de 4e op de ondersterste rij vanaf rechts gezien. Dit waren 2 klassen samen. De door mij bijgevoegde foto spreekt voor zich. Na de lagere school ben ik naar de Ambachtschool in de Schoolstraat gegaan (Elektrotechniek)

  2004, Nico Middag
  ?