Nico Lollinga

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nico Lollinga en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Nico Lollinga heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een mooie tijd op deze MAVO school.

  Het was een mooie tijd op deze MAVO school. De boven-etage was in gebruik als MAVO. Met leraren als Herman Kuus (wiskunde en speelde klarinet) Mevr Spoel (Spoeli)gaf frans en reed regelmatig een deuk in haar auto. Jan Nieuwenhuizen (geschiedenis handelskennis en economie) is ooit eens van het podium gelazerd met veel kabaal. Hij was 2m lang en getrouwd met een surinaamse. Anneke Pak (nederlands) en Arie van Viegen (engels en dekaan) was streng en rechtvaardig. Hij had altijd kermishorloge's voor weinig. Jan van Willigen (tekenen en nederlands) met zijn Volkswagen Scirocco zat altijd achter de meiden aan. Ik ben hem in 1995 nog een tegengekomen in Gorinchem en was weinig veranderd. Hij was verantwoordelijk voor het logo van de school na de fusie met de scholen aan de Markassastraat en de van Meursstraat. Niet te vergeten concierge Alofs. Jan Wolters (gymnastiek) c.q. tuinkabouter. Namen die zijn blijven hangen: Richard Venema,Jolanda Venema,Cobus en Tony Knevel, Karin Sandstra, Gerda Koetze, ???? "Muis",Regina van Leeuwen,Margriet Vermeer, Eric Q..?? Raymond van der Vlist (TV kapper) De Accuhandel Kroon waar we meestal in de pauze zaten bij slecht weer tegenover de school.

  1e Da Costaschool, 1977

  Weet weinig meer van deze school behalve dat mr van de Rijst regelmatig bonje met mij heeft gehad.

  Weet weinig meer van deze school behalve dat mr van de Rijst regelmatig bonje met mij heeft gehad.Ik had het er niet echt naar mijn zin.

  Lukasschool, 1975

  Veel is er niet blijven hangen van deze school, behalve enkele namen Tanja ??, Teunica ??, Richard Vos, Henk de Bruin en tweeling meisjes??? Schoolgebouw is in de jaren '90 afgebroken, de Kastanjeboom staat er nog.

  Veel is er niet blijven hangen van deze school, behalve enkele namen Tanja ??, Teunica ??, Richard Vos, Henk de Bruin en tweeling meisjes??? Schoolgebouw is in de jaren '90 afgebroken, de Kastanjeboom staat er nog. Wegens verhuizing van school gegaan.

  dr.j.th.de visserschool, 1971

  ?