nico lantinga

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van nico lantinga en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  nico lantinga heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik vond het niet zo'n leuke periode.

  Ik vond het niet zo'n leuke periode. Er was vrij weinig onderling contact omdat iedereen uit de hele regio kwam. Ik deed de administratieve richting. Niet uit overtuiging maar omdat er toch wat moest. Hoogtepunten waren het tussen de middag bezoeken van het koffiehuis en later toe er een simpele overblijfruimte was het toepen en zwikken.

  Gemeentelijke MEAO, 1967

  Strenge, maar fijne school.

  Strenge, maar fijne school. Ging er af omdat ik ging verhuizen. Eerste schoolfeestjes. Vast clubje van wie ik mij nog de namen herinner van Sonja van Solingen, Robert Koekenheim, Irene .., ... Molenaar (van de vishandel "Geef het door.." en Maurice Hermans. Goede herinneringen aan mevrouw Sinke en aan een wiskundeleraar die in 1963 mme deed aan de Elfstedentocht.

  Wim Gertenbach MAVO, 1962

  speelkwartier op het strand.

  speelkwartier op het strand. Wat ik mij verder nog van deze school herinner is dat alles steng was. Waarschijnlijk een tijdsverschijnsel. Zo herinner ik mij juf Rring de Vries, mevrouw Vreugdenhil, een meester die afkomstig was uit de kop van overijssel (ik meen Hasselt) en vooral een invaljuf (een Indische dame) die mij een keer een ontzettend pak slaag heeft gegeven. Ik viel toen op de grond, zij lipe huilend de klas uit en kwam even later terug schreeuwend "Houdt mij vast of ik vermoord iemand". Ik zat vlak bij de deur op de punt van mij n stoel klaar om te vluchten. Er gebeurde echter verder niets. Zij beloofde wel bij mijn ouders langs te gaan. Dit maakte mij goed bang. Ze is daar nooit geweest. Wat ook veel indruk op mij heeft gemaakt was de brand in het huis van een klasgenoot, Frank Schildmeijer, die net om de hoek van de school woonde. Interessand vond ik ook elk jaar het gesleutel in de garage tegenover de school aan de formule 1 auto,s van Cooper.

  Karel Doormanschool, 1958

  ?