nico heutz

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van nico heutz en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  nico heutz heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De meest vrije school van het ...

  De meest vrije school van het zuiden. Geen discipline of fatsoenlijke lessen maar een wildcart voor de leerlingen. De enige strenge leraar was de geschiedenis leraar. Phil Dumoulin de nederlands leraar is nu een bekend persoon in Maastricht met zijn rollen in het volkstheater.

  2003, nico heutz

  Mavo biesland. eerst de Gondul...

  Mavo biesland. eerst de Gondulpus die later samen werd gevoegd met de carolus. Ik herinner mij nog vele gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld het schoolorkest. De revue die de leraren opvoerde. Of de engelse leraar waar het volgende versje van toepassing op was. My teacher is Jim he sleeps always in whenn we go out off the class her sleeps very fast. Natuurlijk de heer Scheffer en boersma bij wie we nog eens een sleuf hebben moeten graven in de tuin. De lessen van de nerveuze heer Castermans. Och ja nostalgie want de scholen zijn helaas afgebroken. Ik ben er laatst nog eens naar gaan kijken. eeuwig zonde.

  2003, nico heutz

  Wie herinnert zich de 6e klas ...

  Wie herinnert zich de 6e klas van broeder Conrad niet. Of broeder Florentius, of de heer Dickhout, Mijnheer Piets, nobben, Merks.

  2003, nico heutz
  ?