Nico den Breejen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nico den Breejen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nico den Breejen heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wederom samen met Willeke Kleefkens naar 2e klas Ath.

  Wederom samen met Willeke Kleefkens naar 2e klas Ath. Echter, de klas bestond reeds voor 50% uit zitten blijvers, en was rumoerig. Bleef daarom zelf ook maar zitten..... Hans Hol zat op het Gymnasium, en wat er met Willeke verder is gebeurd verteld het verhaal (nog) niet.

  O.S.G. Wolfert van Borselen..., 1979

  Samen vanuit De Korf met Willeke Kleefkens, Michelle Verhoef en Hans Hol naar R1 Bruin.

  Samen vanuit De Korf met Willeke Kleefkens, Michelle Verhoef en Hans Hol naar R1 Bruin. Leraren: mw. Kiestra (Engels), Dhr. Glastra (wiskunde), Dhr. v.d. Wel (gym), Dhr. v.d. Boogaard (geschiedenis), Dhr. Dikkens (Nederlands) met z'n politie-scanner, Dhr. de Vries (tekenen) die met een scheef oog de meiden voortrok, Mw. Joppe (Frans). Weet iemand wat er geworden is van Bianca Gorter, woonde in Spangen [A. Thymstraat 1], en die destijds na de brugklas naar de HAVO ging.

  Wolfert van Borselen, 1978

  Samen dus met Johnny Vrijenhoek naar de 1e klas; ik was een 'late' leerling.

  Samen dus met Johnny Vrijenhoek naar de 1e klas; ik was een 'late' leerling. Slechts 3/4 jaar meegemaakt op deze school (tot medio april 1972) ivm verhuizing. Ik weet van de juf weinig meer dan dat zij zat te pielen met de eerste generatie contactlenzen. Ook dat de schoolmelk in de glazen flessen altijd ijskoud was. De enige naam die ik nog weet is die van een Desiree, wonend op de Willem Buitenwech. Groot (?) speel plaats achter de school. Voor het gym-lokaal moest je nog lopen naar het begin van de Nieuwe Binnenweg, naast/achter de winkel van Geveke. Volgens mij heb ik nog bijles (?) gekregen op de stoffige zolder van de school. Ook de eerste tandenpoets-instructies gekregen op school, gesponserd door Prodent dmv een beker, tandenborstel en tandpasta.

  Piet Heinschool, 1971

  ?