Nico Beuk

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nico Beuk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Nico Beuk heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel lol met Barbara en Esmeralda!! Waar zijn jullie nu?.

  Veel lol met Barbara en Esmeralda!! Waar zijn jullie nu?

  Dr. ing. Ghijssen Instituut, 1986

  Lieve maar strenge juffrouw Steenbergen en leuke leraar Harry Steinmetz, een sportieve stoeier zonder popiejopie te doen en die toch goed oplette op wat je aankon.

  Lieve maar strenge juffrouw Steenbergen en leuke leraar Harry Steinmetz, een sportieve stoeier zonder popiejopie te doen en die toch goed oplette op wat je aankon. Goede herinneringen aan onze schoolmusical, vriendschap met Clemens Schulpen. En met Lotte heb ik nog 6 jaar het Gymnasium gedaan. In Maarssen hoor ik nog wel over velen hoe het met hen gaat, maar wie weet hoe het met Erik van Wijk en Monique Ran gaat??

  De Pionier, 1974

  Lerares Latijn, Mw.

  Lerares Latijn, Mw. Kallansee die bij het betrappen op afkijken een keer "FRAUDE" riep, waar Pieter Wagenaar een prachtige poster in de Apoforeta van maakte. Daarnaast de standaardbrief, die 1x per 2/3/4 jaar uitging naar ouders, dat hun kind in de vervelendste klas zat die de school ooit heeft gekend. Positieve: dhr. Meijer die wekenlang vol liefde over Italie kon vertellen en ondertussen toch heel goed het Latijn bijbracht

  Stedelijk Gymnasium, 1980

  ?