Nico Beinema

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nico Beinema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Nico Beinema heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Die ouwe gebouwen, het vele biljarten en Algemene Economie van die ongelooflijk gedreven meneer uit de alblasserwaard - ben zijn naam kwijt maar wat kon die man herhalen !! En Kenny, waar is Kenny tegenwoordig ?!.

  Die ouwe gebouwen, het vele biljarten en Algemene Economie van die ongelooflijk gedreven meneer uit de alblasserwaard - ben zijn naam kwijt maar wat kon die man herhalen !! En Kenny, waar is Kenny tegenwoordig ?!

  2004, Nico Beinema

  De lagewaard was meer een fabriek - toen al en de sfeer ook wat minder als de Bernhard, had er toch een goeie tijd met vrienden die ik nog steeds zie (peter paul !) Er was ook die schoolreis naar berlijn die wat uit de hand liep - doorlopend.

  De lagewaard was meer een fabriek - toen al en de sfeer ook wat minder als de Bernhard, had er toch een goeie tijd met vrienden die ik nog steeds zie (peter paul !) Er was ook die schoolreis naar berlijn die wat uit de hand liep - doorlopend... Bijna van school gestuurd in het laatste jaar maar met wat (veel?) mededogen van de schoolleiding toch het papiertje nog mogen ophalen eindejaars.

  2004, Nico Beinema

  Gek genoeg herinner ik me van deze school nog de meeste leerlingen - moet dus toch wel indruk gemaakt hebben.

  Gek genoeg herinner ik me van deze school nog de meeste leerlingen - moet dus toch wel indruk gemaakt hebben. Mijn vrienden - maussie, arie, hessie, philip, gert etc etc Hadden ook mooie meiden, Linette en Bianca mischien als meest mondiale! Leuke school met blijvende print in het grijze gedeelte bovenin...

  2004, Nico Beinema
  ?