Nicky Sudmeijer

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nicky Sudmeijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nicky Sudmeijer heeft 1 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Strenge school met dhr van der Rijst als hoofdleraar.

  Strenge school met dhr van der Rijst als hoofdleraar. Heb goede herinneringen aan de 4e and 5e klas met Dhr van Dam, die had gevoel voor humor en was een geweldige onderwijzer. Verder les gehad van Mvr Meulenberg, Mvr Nieuwenhuis, Dhr Janzen Vennenboer (die altijd ontbijtkoek at met zijn koffie voor in de klas). Klasgenoten waren, Saskia Witkamp, Inge Gelderblom, Heleen Pols, Jacqueline van Tour, Marlina van de Lagemaat, Connie Moest, Marja Schmink, Rene Engels, Randy Breuer, Rene Peters, Johny Gerritsen, Harry en Peter (de tweeling), Tony de Jong, Marlies en Bobby die in de zesde klas erbij kwamen.

  Lukasschool, 1969

  Het eerste jaar op de bontekoelaan, met Else Boerman, Bettie Buitensweg, Rob van Burken, Marieke van Doorn, Pim Dik, Jan Fluit, Arie, Jan Polman en Cor ? (die was bijna 2m lang en kwam met een mini morris naar school), Steven, helaas ben ik heel veel name

  Het eerste jaar op de bontekoelaan, met Else Boerman, Bettie Buitensweg, Rob van Burken, Marieke van Doorn, Pim Dik, Jan Fluit, Arie, Jan Polman en Cor ? (die was bijna 2m lang en kwam met een mini morris naar school), Steven, helaas ben ik heel veel namen kwijt. Dat eerste jaar hebben wij veel lol gehad. Mevrouw Crucq was onze klasselerares. Met zijn allen kamperen en naar Slagharen. Het tweede en derde jaar op het Vliegendhertlaan. In het tweede jaar CE richting met Betty en Sandra en het derde jaar alleen met Sandra Meerbeek enige meiden in een klas vol met jongens o.a. Perry Kruin, Michel, Tedley Geurtsen, Cees, Sijmen Mook, Jan Polman, Guus, John, Bas, Eric, Gert Jan. Inderdaad de onervaren statistiek leraar overspannen gemaakt, de gebroken lineaal met Bas voor het bord was de laatste druppel. Onze klasseleraar was een heel aardige man die bedrijfs economie gaf zijn naam ben ik kwijt (van Setten??). Wij sloten hem buiten het klaslokaal op het vliegenhertlaan met een bezem tegen de deurhandel. Kan mij ook nog de rechtsleer lerares herinneren, mevrouw Geselschap. Die was altijd haar lokaal kwijt!

  Christelijk College Abstede, 1979

  Veel herinneringen aan Mevrouw Spieker, wat hebben we met en om haar moeten lachen.

  Veel herinneringen aan Mevrouw Spieker, wat hebben we met en om haar moeten lachen. Alhoewel het een super ouderwetse school was heb ik er fijne herinneringen aan. Juist doordat het zo idioot ouderwets was hadden wij veel lol met het buigen van de regels. Het eerste jaar frans van Dhr de Lange daarna van Wiggers. Gym van van der Leeden, Economie van Humalda (ben hem nog steeds dankbaar voor het goede carriere advies dat hij gaf!), Mvr van Maanen, de strenge van Lunteren en om niet te vergeten de teken leraar dhr Schut, die wij als meiden een moeilijke tijd gaven (wekkers in de koffers laten aflopen!) Herinner mij de volgende namen: Regina Pet (nog steeds bevriend) Sandra van de Bosch Willy Huissoon Netty Kolsteren Fabby van Kauwen Alma van de Tempel Christa van het Land Monique Gal Yvonne de Ridder Nellie Bakker Piet Wijns Rob Porton Willy van Thiel Fred Smelt Gerard van Nimwegen Albert Verhoeven Gerard Otten

  Oranje Nassau Mavo, 1975

  ?