Nicky Daved

Kent 0 personen

RELATION , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nicky Daved en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Nicky Daved heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet niet meer precies hoelang ik hier heb gezeten, 3 jaar geloof ik met m'n zus.

  Weet niet meer precies hoelang ik hier heb gezeten, 3 jaar geloof ik met m'n zus. Behalve m'n vriendinnen Vivian Huiskens en Jurg of Jurda ? haar ouders hadden een bloemenzaak, weet ik niet veel meer.

  St. Annaschool, 1980

  Mr van Merwijk die ging altijd voor ons goochelen, de kattekwaad die ik uithaalde met Letty en dat ik Antoine altijd peste waar ik overigens spijt van heb!! namen die ik nog ken zijn Monique Verschuren, Vera v.

  Mr van Merwijk die ging altijd voor ons goochelen, de kattekwaad die ik uithaalde met Letty en dat ik Antoine altijd peste waar ik overigens spijt van heb!! namen die ik nog ken zijn Monique Verschuren, Vera v.d Broek, Danielle, Vanessa, Babette v. Bragt, lange Susanne, Sander Vergeer, Patrick, Wendy en ga zo maar door. De klassefoto heb ik nog en zal ik binnenkort wel hierop zetten en wie kan zich die verschrikkelijke directeur nou niet herrinneren!!!! ach, nu zijn we allemaal volwassen...haha

  Hagehorst, 1983

  Mijn favoriete leraar Meneer v.

  Mijn favoriete leraar Meneer v.d. Gun van Engels (ik vraag me trouwens af hoe het met hem gaat) en mijn klasgenoten en schoolmaatjes Mark, Remie, Daphne, Wilma, Niels, Bregje, Yvonne, Soenil en Brian, Chiara, Liesbeth en nog veel meer.

  rijksscholengemeenschap gra..., 1988

  ?