Bekijk het volledige profiel van Nick van den Bossche en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 52

Nick van den Bossche heeft 52 klassenfoto's en kent 23 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 8

Ik zat in 1D, een gezellige kl...

Ik zat in 1D, een gezellige klas en vergeet nooit meer het zwemmen in de zee met Willie! Iedere ochtend fietsten Abel, Marjolein en ik naar school. De klassenfuif met de prachtige tekeningen (gemaakt door de mentor?) die sloegen op namen van klasgenoten.

2008, Nick van den Bossche

De school van mijn leven,ik zo...

De school van mijn leven,ik zou het zo weer over willen doen.Zijp, Jan de Kort, pa en ma, Renirie,Rietbergen,Siebelt, jullie hebben me geholpen te worden wie ik ben! Lekker via de aspergevelden naar de stad, werken in de bieb, de gespreksgroep met Guusje, Jaap, Walter, Theeuw, Greetje, Gerdus.....en Jan natuurlijk.Weet je nog in Cadzand!Na of tijdens school bij Marlies of Ank lekker kletsen...Jimmy Hendrix luisteren. De klasseboeken!!!!De fietsenstalling!

2005, Nick van den Bossche

Een blauwe maandag hier op sch...

Een blauwe maandag hier op school gezeten, wat was die school groot zeg, met een plattegrond in de hand liep je naar de volgende les. Toneellessen waren te gek Wat moet de leerkracht van Latijn toch een spijt hebben gehad dat hij voor het onderwijs heeft gekozen, volgens mij stond minimaal de helft van de klas steeds bij de conrector.Tussen de middag mocht je niet het plein af, zwemmen in het kanaal,de geweldige feesten, de Bintangs for ever.

2005, Nick van den Bossche
?