Bekijk het volledige profiel van Nick Schallies en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nick Schallies heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Door dat de opleiding 'onderne...

Door dat de opleiding 'ondernemer groothandel' niet erg groot was, bestond deze uit een hechte groep leraren en leerlingen, heb geweldig weekend gehad in de ardennen(beffen heette het geloof ik?) en het vishaakje is nu uit me oog) ben nu 2de jaars student aan de hogeschool on diemen

2004, Nick Schallies

Fijne herinneringen, poeh zijn...

Fijne herinneringen, poeh zijn er wel meer dan 1: helemaal geweldig was de midweek zeilen in waterland.de week barcalona is natuurlijk op je 16de met al je schoomaatjes helemaal geweldig. heb gewoon eentoptij dgehad, vind ergjammer dat er nog geen reunie is geweest.. studeer tegenwoordig op het hbo in diemen, ben 2dejaars communicatie student, werk daar tevens in de studentenkroeg. en doormijn vele bijbaantjes altidj ineenrond de horeca te vinden..

2004, Nick Schallies

Tsja zijn verschillende: blade...

Tsja zijn verschillende: bladel natuurlijk, Frits (uit de natuur). musical( en dan vooral laatste nummer) en ronald uit groep 7 (favo leraar)

2003, Nick Schallies
?